четвер, 24 листопада 2016 р.

Педагогічна рада

  Патріотизм  – це любов до Батьківщини, відданість Вітчизні, народу. Але в умовах українських реалій, коли багато речей викликають у суспільстві негативне ставлення, виховувати справжніх патріотів досить складно. Чи є сьогодні альтернатива патріотизму? Мабуть, ні. І якщо в суспільстві буде панувати нігілізм, нехтування долею рідної країни, це призведе до бездержавності і ще гіршого життя...
  Головною запорукою процвітання держави є національно-патріотичне виховання молоді, частина якої щороку поповнює лави державних службовців. Адже саме вони вносять свої корективи в закони, суспільне життя, етико-моральні засади. Щоб ці реформи не призводили до краху, національно-патріотичне виховання повинно супроводжувати молодь впродовж всього їхнього шкільного й студентського життя.
  Саме питанню національно-патріотичного виховання була присвячена педагогічна рада, яка відбулася сьогодні в нашій школі. Я познайомила колег із психологічними засадами патріотичного виховання . Цікавинкою педради став майстер-клас (від учнів самоврядування) із виготовлення ляльки-оберегу з ниток (для воїнів зони АТО)