понеділок, 26 серпня 2024 р.

Освітній форум

 22 серпня відвідала освітній форум вчителів біології "Освіта Києва під час війни: виклики та пріорітети" на базі СЗШ №93 Подільського району. Отримала масу емоцій, вражень та вчительських  "фішок")). Спікерами були :  К.Задорожний "Актуальні проблеми підручника з біології";  Лавринчук В. (вчителька ліцею  №9) "STEAM - освіта на уроках біології"; Атаманчук М. (вчителька СЗШ №93, авторка посібників для НУШ) "Апробація НУШ у 7 кл"; Рудич М. (півфіналіст премії Global Teacher Prize) "Секрети успішних уроків біології" 

Рада була особистому знайомству з пані Маргаритою Атаманчук, чиї посібники придбала напередодні))


Секретами успішних уроків біології від пана Максима Рудича обов'язково скористаюся))



понеділок, 19 серпня 2024 р.

В новий навчальний рік))

 Щиро радію своєму оновленому кабінету біології)) Ремонт, який був здійснений завдяки спільним зусиллям батьків (стіни) та вчительки (його декорування та озеленення).










неділя, 11 серпня 2024 р.

Здійснила мрію))

 Понад рік мала в планах здійснити підйом на найвищу монументальну  скульптуру Європи Батьківщину-Матір (91 метр). І здійснила мрію)) Було не дуже легко, але вид, який відкривається на Київ того вартий!










Літні майстер-класи))

 Влітку відвідала різноманітні майстер-класи, на яких навчилася робити пташок, ангеликів та мотанок, освоїла початкову техніку петриківського розпису, малювання фарбами, створення фото-колажів. Виготовила роботи, які стануть окрасою мого оновленого кабінету біології в ліцеї)